VARASTOINTI


Varastomme on lämmitetty tullivarasto, joka soveltuu useisiin eri tarpeisiin. Useat lastaussillat konteille ja rekoille sekä erillinen pitkä lastauslaituri junanvaunuille mahdollistavat joustavan ja nopean palvelun kiireisinäkin aikoina.

Käsittelemme myös ylisuuria ja -leveitä lähetyksiä. Suuri piha-alue sataman välittömässä läheisyydessä on optimaalinen projektitavaran käsittelylle.

Tarvittaessa palvelemme myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

LASTINKÄSITTELY

Tarjoamme asiakkaillemme joustavia ja kustannustehokkaita varastointi- ja lastinkäsittelypalveluita. Varastohenkilöstömme on ammattitaitoista ja kokenutta.  Käytämme varastotoiminnoissamme viimeisimmän teknologian lastauslaitteita, minkä avulla lastaamme kuljetusyksiköihin maksimivolyymin minimiajassa.

Palveluitamme ovat:
  • tavaran purku, lastaus ja siirtokuormaus
  • lajittelu, pakkausten käsittely ja pakkaaminen
  • tavaran tarkistus
  • tilausten kerääminen
  • asiakkaan vaatimusten mukaan räätälöidyt lisäarvopalvelut

VARASTOKIRJANPITO

Varastokirjanpitomme perustuu yrityksellemme kehitettyyn ja räätälöityyn ohjelmistoon, joka antaa sekä meille että asiakkaillemme reaaliaikaista olevaa tietoa.

Varasto-ohjelmistomme tarjoaa asiakkaille myös mahdollisuuden seurata omaa varastotilannettaan reaaliaikaisesti internetin välityksellä. Toimitamme asiakkaillemme varastoraportit suoritetuista tilauksista sähköisesti sekä huolehdimme yhteydenpidosta tulliin.